Gymnastik fakta

15 Facts Om Gymnastik – magasinet-gymnast.dk

#1 Gymnastik er en af de ældste sportsgrene, der findes. Faktisk stammer det helt tilbage fra slutningen af 1700-tallet.

GymnastikPortalen – Alt om gymnastik, sundhed og motion i …

GymnastikPortalen – Alt om gymnastik, sundhed og motion i Danmark

Informationer om gymnastik, sport, sundhed og motion i Danmark. Vi har hovedfokus på gymnastik og de forskellige discipliner indenfor gymnastik.

15 Facts om Gymnastik #1 Gymnastik er en af… – Facebook

13. mar. 2020 — #1 Gymnastik er en af de ældste sportsgrene, der findes. Faktisk stammer det helt tilbage fra slutningen af 1700-tallet. #2 Det er sjældent, at …

Gymnastik – Wikipedia, den frie encyklopædi

Gymnastik betyder “nøgen-øvelse” på græsk og kaldes også for legemsøvelser. … Der findes to større former for gymnastik i Danmark: … Den folkelige gymnastik er …

gymnastik – Den Store Danske – lex.dk

gymnastik | lex.dk – Den Store Danske

Gymnastik, kropsøvelser, som har til formål at styrke individet fysisk og psykisk. Gymnastikken rummer forskellige idéer om udvikling og opdragelse af …

Gymnastik, kropsøvelser, som har til formål at styrke individet fysisk og psykisk. Gymnastikken rummer forskellige idéer om udvikling og opdragelse af individet gennem fysisk aktivitet. Gymnastikbegrebet har ændret sig gennem tiderne, og gymnastik er ligesom fx sport en overordnet kategori inden for det kropskulturelle område. I lighed med sporten har gymnastikken en række forskellige aktiviteter, der kan systematiseres på forskellig vis, fx efter bevægelsesform: rytmisk gymnastik, redskabsgymnastik, jazzgymnastik, aerobic osv.; efter alderskategori, fx børne- og ældregymnastik; efter organiseringsprincip, fx skole-, forenings-, aftenskolegymnastik; eller efter fremtrædelsesform, fx motionsgymnastik, opvisnings- eller konkurrencegymnastik.

Tid til flik-flak og forældreklap: Fem gymnastiske fakta, du ikke …

Tid til flik-flak og forældreklap: Fem gymnastiske fakta, du ikke vidste, du ville vide | ugeavisen.dk

12. mar. 2019 — Ordet gymnastik kommer som så meget andet af græsk og betyder faktisk “nøgen-øvelse”. I dag har alle gymnaster så vidt vides tøj på, når …

Gymnastik-opvisninger kan for publikum godt være lidt af nogle sejtrækkere, når alle lige fra den mindste purk til den stærkeste træner skal vise deres kunnen. Her er lidt gymnastik-fakta, du kan underholde sidemanden med under de mest kedelige sekvenser.

DGI Verdensholdets historie

DGI Verdensholdets historie – Verdensholdet

DGI Verdensholdets første verdensturne var i 1994, men traditionen med at rejse med gymnastik startede i 1930’erne. Læs historien om det berømte hold her.

Gymnastikkens historie – Clio.me

Gymnastikkens historie

30. maj 2022 — Gymnastikkens historie · Hvad er gymnastik? · Luftakrobatik · Den tyske gymnastik · Den svenske gymnastik · Nye gymnastikformer og genrer.

Gymnastikkens historie går helt tilbage til 1500-tallet. I dag såvel som dengang handler sporten om at udføre øvelser for at styrke krop og psyke.

Facts om gymnastik? (Diverse / Gymnastikrelateret) | GymForum

Facts om gymnastik? (Diverse / Gymnastikrelateret) | GymForum – NetGymnast.dk

Er der nogle her inde der ved hvor mange spring/rytme gymnaster der ca. er i Danmark eller muligvis har andre facts omkring spring/rytme gymnastik.

Gymnastik – Dansk Skoleidræt

Gymnastik. Københavns Kommune · Kredsbestyrelse og udvalg · Atletik … Presse · Fakta om Dansk Skoleidræt · Logo og billeder · Nyheder · Nyhedsbrev.

Keywords: gymnastik fakta, fakta om gymnastik