Fransk pizza

Tarte flambée – opskrift på fransk pizza – SPIS BEDRE

Tarte flambée – opskrift på fransk pizza | SPIS BEDRE

Navnet antyder, at der er tale om en tærte, men faktisk er tarte flambée en fransk pizza med en papirtynd bund toppet med fed cremefraiche, søde løg og bacon.

Tarte flambée eller Flammkuchen – Opskrift på fransk pizza …

Tarte flambée eller Flammkuchen – Opskrift på fransk pizza med løg

Opskrift tarte flambée som er en slags fransk pizza med løg. På tysk kaldes den flammkuchen, og herhjemme elsker vi at spise den. Den er nem og lækker.

Fransk pizza – Opskrift fra GoCook

Frankrig er kendt for at lave mad i verdensklasse! Men verdensklassemad behøver ikke være svært at lave. I Alsace i det nordlige Frankrig laver de for eksempel tarte flambée. Det minder lidt om pizza, det er super nemt og er en rigtig lækkerbisken.Invitér vennerne over til en hurtig fransk snack efter skole; de vil være vilde med det! Og hvis du er modig, kan du også putte lidt gedeost, basilikum eller noget helt tredje på. Bon Appetit.

Pissaladiere – fransk pizza – ALT.dk

Den franske pendant til italienernes pizza. De bløde sødmefulde løg får fint selskab af de letbitre oliven og de salte ansjoser.

Tarte Flambée – Fransk pizza – Opskrift på Flammkuchen

Lækker klassisk Tarte Flambée, eller Fammkuchen – en slags fransk pizza/tysk pizza med en ultra tynd pizzabund, lavet uden gær, toppet med creme fraiche, bacon og løg.

Tarte flambée med løg – Få Brødrene Prices opskrift her

Flammkuchen – opskrift på den lækre tyske pizza med tynd …

Flammkuchen – opskrift på den lækre tyske pizza med tynd bund

Den lækre tyske Flammkuchen med sprød tynd bund og den lækreste topping – nem og kan være klar til servering på 40 min – få opskrift her

Tarte Flambee opskrift – Nikate

Tarte Flambee opskrift → Min bedste opskrift på en fransk pizza

Elsker du også Tarte Flambée? Her på siden kommer jeg med min bedste Tarte Flambee opskrift med flødeost, creme fraiche, løg og bacon.

Tarte flambée – flammeküeche – Fransk pizza

Denne franske fristelse skal absolut prøves. Tarte flambée, som første øjekast måske ikke ser ud af noget særligt, er virkelig lækkert. Især fordi den er så enkel, men alligevel har det hele. Prøv den derhjemme – den kan sagtens tilberedes i en almindelig dansk ovn – ligesåvel som pizza.

Keywords: fransk pizza